Have

Egnede planter til terrassen

Terrassen, et skønt sted at grille på en smuk sommerdag eller slappe af med en øl i hånden. Ofte er et bord og nogle stole placeret på en terrasse, og det var det. Det er en skam, for du kan virkelig gøre din terrasse til noget hyggeligt. Stil for eksempel nogle flotte planter i flotte krukker på terrassen. Dette giver straks en anderledes atmosfære og ser også meget muntert ud.

Sidder bag pelargonierne
Til sommer skal vi sidde bag pelargonierne. Ikke for ældre eller ældre, pelargonier er meget hippe. De kommer i mange forskellige farver, så der er altid en farve til dig. Der er også et passende udvalg til ethvert sted. De fleste pelargonier vokser bedst i fuld sol. Har du ikke meget sol i haven? Intet problem, for den mørke Cranesbill Geranium kan godt lide at vokse i skyggen. Desuden kræver disse haveplanter ikke meget pleje. Lidt vand nu og da er nok. Vil du have pelargonierne til at blomstre endnu en sæson, kan du skære dem tilbage efter blomstringen. Skær alle de lange stængler af, der har blomstret helt, og du kan sidde bag pelargonierne igen næste år.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *