Have

Kirsebær Laurbær

En laurbærhæk er en fantastisk måde at bevare privatlivets fred i din have på. Træet er nemt at passe og vokser hurtigt, hvilket gør det til et glimrende valg til enhver have. Denne busk er hjemmehørende i Sydvestasien og Sydøsteuropa. Beskæring er nødvendig for at få en tæt plante. Hvis det beskæres for tidligt, bliver det et invasivt ukrudt. Ellers beskær den for at fremme vækst og bevare sin form.

Kirsebær Laurbær er udbredt og ekstremt populær blandt amatørgartnere. Arten er flygtet fra sit naturlige habitat og er et almindeligt syn i hele byen og amtet. Træet vokser ofte i byparker, skove og private haver. Det er også en favorit blandt sommerfugle. Uanset om du planter en hæk eller bare leder efter et busket bunddække til din have, er laurbærbær en populær mulighed for landskabspleje.

Selvom dette træ er modstandsdygtigt over for mange skadedyr, kan det være tilbøjeligt til svampe- og svampeproblemer. Det kan være vanskeligt at transplantere og er også tilbøjeligt til ukrudt. Uanset dens evne til at overleve i forstyrrede områder, er laurbærbær en fremragende grundplante og hækplante.

Den er moderat salttolerant og modstandsdygtig over for kraftig beskæring. På grund af dets hurtige vækst er dette træ et glimrende valg til haver nær befærdede veje. Dette kan også reducere støjforureningen markant.

Prunus er mere robust end de andre arter og et godt valg for gartnere i koldere egne. Træets store blade gør det til en fremragende hegnsplante og meget dekorativ. Den kan dog være følsom over for frost i de første par sæsoner og bør beskyttes mod sne. Besøg vores hjemmeside for mere information.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *